IS DE VERKOOPDATUM AL BEKEND?

Er wordt al veel naar gevraagd.. Is de verkoopdatum al bekend? En dat begrijpen wij. Ook wij willen zo snel mogelijk in verkoop met de eerste 20 woningen aan het Meidoornplein, maar zorgvuldigheid staat bovenaan.

De architect maakt op dit moment de laatste contracttekeningen gereed en tegelijkertijd worden de plannen getoetst door de gemeente Amsterdam. De verwachting is dat hier nog enkele weken voor nodig is. Oftewel, we zitten er bovenop en jij bent de eerste die hoort wanneer de verkoop start.

Meer weten? Lees alvast meer info over de woningen aan het Meidoornplein

Jouw droomhuis financieren

Wil je weten of jouw droomhuis in de Van der Pekbuurt binnen handbereik is? Wees goed voorbereid en vraag vrijblijvend advies over jouw financieringsmogelijkheden. Bij dit project is Rodenhuis Financiële Dienstverlening betrokken. Zij kennen de ins & outs van het project en adviseren je graag. Neem contact op via 020 – 482 62 80 of mail naar info@rodenhuisfd.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website. 

Veelgestelde vragen

Het kopen van een woning is de grootste emotionele aankoop in een mensenleven. Er komt veel bij kijken. Hoe werkt zoiets bij het kopen van een woning die gerenoveerd wordt? Hoelang duren deze werkzaamheden?

Dat en nog veel meer antwoorden geven we jou alvast graag en lees je in de FAQ.